Miljöstegen och miljödiplomering

Miljöstegens medarbetare har mångårig erfarenhet att hjälpa företag och organisationer att införa miljöledningssystem.

Kostnadstrygg miljödiplomering enligt Svensk Miljöbas

Miljöstegen erbjuder en kostnadstrygg och effektiv paketlösning där de obligatoriska momenten att uppnå kriterierna i miljödiplomeringen ingår. Miljöstegen arbetar i hela landet.

Miljöstegen är granskade och godkända att utfärda miljödiplom med Svensk Miljöbas logotyp. Läs mer om Svensk Miljöbas på www.svenskmiljobas.se

Läs mer om momenten i miljödiplomeringen här

Stockholms stads miljödiplom - Svensk Miljöbas

Miljöstegens metod att miljödiplomera företag - Stockholms stads miljödiplom - utvecklades i Stockholms stads regi, med start år 2000. Annika på Miljöstegen har arbetat med att ta fram momenten i miljödiplomering enligt Stockholms stads miljödiplom sedan januari 2001, och med utveckling av Svensk Miljöbas sedan 2002.

Kraven i miljödiplomeringen bygger på centrala delar iden internationella miljöledningsstandarden ISO 14 001. Den stora skillnaden är att miljödiplomeringen har enklare dokumentationskrav och fokus på konkreta miljöförbättringar och miljöutbildning. Sedan december 2007 driver Miljöstegen vidare en del av Stockholms stads miljödiplom som arbetades fram inom Stockholms stads miljöcentrum för företag.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss