Vill du bli vår nya kollega?

Miljöstegen söker nya medarbetare på hel- och/eller deltid. Vi kan tänka oss att anställa såväl som anlita dig/er som konsult under vårt namn.

Vilka är vi?

Miljöstegen är ett mindre hållbarhetskonsultföretag som arbetar gentemot små såväl som stora företag och organisationer, med stöd i miljö- och kvalitetsledning, utbildning, bollplank och rådgivning.

Vem är du?

Vi söker en ansvarsfull, strukturerad, social och driven medarbetare som kan tänka sig att rycka in och arbeta med det mesta, allt från städning till utveckling av strategiska planer. Du är utbildad inom miljö och hållbarhet. Du gillar att skriva och uttrycka dig i såväl instruerande texter som nyhetsbrev, sociala medier etc. Du ska gilla och vara bra på att ha och ta kontakter med människor. Du har något års erfarenhet av att arbeta inom miljö- och eller hållbarhetsområdet, det är meriterande med arbetslivserfarenhet från andra områden än miljö och hållbarhet.

Arbetsuppgifter

  • Samordning och uppföljning av Miljöstegens interna insatser såväl som gentemot kunder
  • Hjälpa befintliga och nya kunder i deras hållbarhets-, miljö- och kvalitetsarbete
  • Hålla utbildningar inom hållbar utveckling, miljö, miljö- och kvalitetsledning etc.
  • Administration
  • Göra nyhetsbrev, uppdatera i sociala medier
  • Revisioner enligt Svensk Miljöbas och Svensk Kvalitetsbas

Hur söker du jobb hos oss?

Maila ditt CV och personliga brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Beskriv även om du har någon speciell miljö- eller hållbarhetsfråga du brinner lite extra för.

Kontaktperson

Annika Johansson
E-post: annika.johansson@miljostegen.se

Miljöstegen
Drakenbergsgatan 27, nb
117 41 Stockholm
www.miljostegen.se